Eindhovense Koren Federatie

 
  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
   

VERZEKERING VOOR VRIJWILLIGERS EN MANTELZORGERS

De tekst hieronder is overgenomen van de website van de gemeente Eindhoven. Het EKF neemt hier geen enkele aansprakelijkheid.
 
 
Ben je actief als vrijwilliger of mantelzorger in Eindhoven? Dan ben je voor de activiteiten die je als vrijwilliger of mantelzorger uitvoert automatisch via ons verzekerd bij Centraal Beheer. Jij, of de vrijwilligersorganisatie, hoeft daarvoor niets te doen.
 
Wie is verzekerd via deze verzekering?
Je bent via onze verzekering bij Centraal Beheer verzekerd als je:
·         Binnen een organisatie onbetaald en onverplicht werk doet met een maatschappelijk belang (ook als dat eenmalig is)
·         Een maatschappelijke stage volgt voor het voortgezet onderwijs
·         Mantelzorger bent voor minimaal 8 uur per week
·         Werk doet voor de kerk
·         Buurtactiviteiten regelt
·         Voor de organisatie met de auto op pad gaat.
 
Er geldt geen leeftijdsgrens.
Vrijwillige brandweer en vrijwillige politie zijn niet verzekerd.
 
Waar ben ik voor verzekerd?
·         Vrijwilligers zijn verzekerd voor aansprakelijkheid particulieren, ongevallen, rechtsbijstand en verkeersaansprakelijkheid.
·         Vrijwilligersorganisaties zijn verzekerd voor aansprakelijkheid bedrijven.
·         Bestuurders van vrijwilligersorganisaties zijn verzekerd voor aansprakelijkheid.
 
Ik wil graag schade melden. Hoe doe ik dat?
Voor het melden van schade vul je onderstaand aangifteformulier in. Mail het ingevulde formulier naar schade@eindhoven.nl.
Je kunt de schade alleen melden als je via ons verzekerd bent. Weet je niet zeker of je met het werk dat je doet verzekerd bent? Vraag het na door een mail te sturen naar schade@eindhoven.nl of door ons te bellen op telefoonnummer 14 040 (elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur).
 
Ik heb nog vragen. Waar vind ik meer informatie?
Heb je vragen over ons contract met Centraal Beheer of over de dekking van het collectieve pakket? Dan kun je bellen met Centraal Beheer, telefoonnummer 055 - 579 81 64. Meer informatie over de voorwaarden vind je op centraalbeheer.nl/vrijwilligers.
Adres
Telefoon: 14 040
(ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland:  +31 40 238 6000 
Inwonersplein, Stadhuisplein 10 
5611 EM Eindhoven
Contact met de gemeente
Openingstijden
 
 
 

Optreden in Café-C?

Podium voor bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands

Vanaf 20 november presenteert CKE samen met Centrum voor Pop en Jazz elke derde zondag van de maand een gevarieerd muzikaal programma in de Oude Rechtbank in Eindhoven.
Bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands uit Eindhoven en omgeving wordt een podium geboden waar zij zich kunnen presenteren aan publiek. De bezoekers van Café-C laten zich verrassen door bijzondere optredens en genieten ondertussen van een drankje in een relaxte sfeer. Ideaal voor de zondagmiddag!
De chef van de Oude Rechtbank zorgt elke editie voor free bites in de vorm van een lekker gerechtje. Gratis voor alle bezoekers.
 
Ook op het podium?
 
Heb je interesse om op te treden in Café-C? Neem dan contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nlof 040-2163263.
Café-C vindt in seizoen 2016-2017 plaats op 20 november, 18 december (kersteditie), 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april (paaseditie), 21 mei en 18 juni (BBQ-editie, afsluiting seizoen).
Café-C duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. De toegang is gratis.
 

------------------------------------

Mogelijkheden in  PAND P

In de voormalige Plaza Futura aan de Leenderweg in Eindhoven zetelt sinds eind oktober 2015 een nieuwe organisatie genaamd PAND P.
Pand P is een nieuw kunst- en cultuurpodium in Eindhoven waar alle uitvoerende kunstvormen, waaronder muziek, toneel en dans, welkom zijn.
Pand P is een open huis waar jeugd, amateur en professional elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt zijn ‘thuis’ vindt en maakt. Waar we podiumkunstenaars met elkaar verbinden en faciliteren. Er is gelegenheid voor een hapje en een drankje en bovendien is de bar met terras heropend.
 
Enkele basisgegevens:
Contactpersoon: Hans van Heiningen, e-mail hans@pand-p.nl  tel 06 53705347. Repetitie kosten Grote Zaal € 80,- excl. btw, Kleine zaal € 50,- excl. btw. (Kan ook voor minder als de zaal niet bezet is). Reserveren via Hans van Heiningen
 
Kosten Grote Zaal € 350,- per dag excl. btw. Mét gebruikmaking van licht en geluid. Zelf technicus meenemen als dat nodig is.
De opbrengst van de kaartverkoop is voor de organiserende partij. Kaartverkoop kan via de website van Pand P (als extra service van Pand P).
Reserveringskosten zijn voor de klant zelf (ongeveer € 1,40). Zie  voorbeeld www.pand-p.nl
In de Grote Zaal (Theaterzaal) kunnen 105 personen plaatsnemen en in de Kleine Zaal (midden) ongeveer 50 personen.

---------------------------------------


Additioneel kopiëren

De stichting Musi©opy behartigt de belangen van muziekuitgeverijen en componisten, door erop toe te zien dat (o.a.) koren uitsluitend gebruik maken van originele, gekochte partituren, en niet van zelf gemaakte kopieën. Dit laatste is illegaal en dus strafbaar.